Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ново кралско бебе е на път - Мегън Маркъл е бременна

Ново кралско бебе е на път - Мегън Маркъл е бременна

Новината бе обявена в началото на първото официално пътуване на Принц Хари и Мегън Маркъл като семейна двойка в чужбина.

Кенсингтънският дворец сложи край на спекулациите - ново кралско бебе е на път. От прессекретариата на кралското семейство на Великобритания потвърдиха, че принц Хари ще става баща. Херцогът и херцогинята на Съсекс очакват първото си дете през пролетта на 2019-а година.

Новината бе обявена в началото на първото официално пътуване на Принц Хари и Мегън Маркъл като семейна двойка в чужбина. Двамата са в Австралия във връзка с игрите за ветерани, организирани по идея и под патронажа на херцога на Съсекс.

Припомняме Ви, че Хари и Мегън си казаха "Да" на 19-и май тази година, след около 2-годишна връзка, която бе пазена в тайна месеци наред. Спекулациите относно бременността на Мегън започнаха отдавна, но тоалетът й по време на сватбата на братовчедката на Хари - принцеса Южени миналата седмица затвърди слуховете. Елегантната дама се появи с широко синьо палто.

Днес коментарите продължиха, след като бившата актриса се появи под ръка със съпруга си в Сидни, стискайки няколко папки пред стомаха си. Часове по-късно от Кенсингтън решиха да обявят щастливата новина и да сложат край на спекулациите.

И... начало на залозите. При бременностите на Кейт, съпругата на по-големия брат на Хари - принц Уилям, букмейкърите събираха залози относно пола, името на бебето и дори по отношение на цвета на роклята, с която майката ще бъде изписана от родилното.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега