Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ново общинско предприятие ще се грижи за благоустройството на Поморие

Ново общинско предприятие ще се грижи за благоустройството на Поморие

Дейности, свързани с инфраструктура, благоустрояване и ремонт на алеи, тротоари и др. места предназначени за обществено ползване, вече ще се извършват от създаденото за целта ново общинско предприятие „Благоустройство, комунални и строително-ремонтни дейности” /ОП БКСРД/.

Дейности, свързани с инфраструктура, благоустрояване иремонт на алеи, тротоари и др. места предназначени за обществено ползване, вечеще се извършват от създаденото за целта ново общинско предприятие„Благоустройство, комунални и строително-ремонтни дейности” /ОП БКСРД/.

„Предприятието ще поеме значителна част от услугите,чието изпълнение до момента бе възлагано на външни фирми. Смятам, че градът ниотдавна имаше необходимост от подобно общинско звено. Ето защо намирамрешението за създаването му за напълно аргументирано и ефективно. Към момента,предприятието няма да извършва външни услуги, но намеренията ни са веднага следкато разполагаме с необходимата техника, да започнем да генерираме приходи спредлагане на различни услуги към гражданите”, коментира кметът Иван Алексиев.

За дейността на специализираното звено, създадено катовторостепенен разпоредител с бюджетни средства, Община Поморие  предостави за стопанисване, ползване иуправление общински активи, движимо и недвижимо имущество, на обща стойност96 634.19 лв. В дейностите на предприятието са включени още:

-Поддържане,ремонт и отстраняване на аварии в административни сгради, училища, детскиградини, сгради на културни институции и съоръжения на техническатаинфраструктура;

- Почистване наотпадъци, изхвърлени на неразрешени за това места, ликвидиране на незаконнисметища;

- Поддръжка назнаково стопанство и пътна маркировка;

- Почистване,поддръжка и ремонт на улични платна, площади, паркинги, съоръжения надъждовната канализация, гробищни паркове и др.;

- Демонтиране нанезаконни рекламно-информационни елементи и премахване на строежи или части от тях, изградени или поставенивърху общински имоти;

- Извършване надейности със строителна, комунална и друга техника и механизация.

Директор на Общинско предприятие "Благоустройство,комунални и строително-ремонтни дейности” е инж. Михаил Кондакчиев, а седалищетои адресът на управление - гр. Поморие, ул. Странджа № 3.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега