Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нона Йотова и Алекс Сърчаджиева представят "Натали" в Бургас

Нона Йотова и Алекс Сърчаджиева представят "Натали" в Бургас

Поредна атрактивна театрална премиера предстои в Бургас.

Поредна атрактивна театрална премиера предстои в Бургас. През октомври публиката в крайморския град ще се влюби в "Натали". Спектакълът на Филим Бласбанд ще бъде поставен в залата на НХК под режисурата на Бойко Илиев. В главните роли ще видим Нона Йотова и Алекс Сърчаджиева, а в залата ще прозвучи и гласът на Иван Ласкин.

Коя е Натали? Натали е една мечта! Натали е безсмъртният хит на Жилбер Беко! Невероятната мелодичност на френският шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност. Натали е вечната жажда за любов. Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае.

Историята, коята се разказва в Натали, може да се случи с всеки един от нас. Натали е търсене на изгубената нежност. В Натали две жени разнищват един мъж, така както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности, от които на моменти може и да се засрамиш.

Героинята на Йотова cе е разделила със съпруга си и е изпаднала в емоционална криза, страда от липса на любов. Тя се запознава с едно младо момиче, което изкарва хляба си с най-древната професия, и го праща при мъжа си. После жадно слуша разказите за преживяванията им и чрез тях някак се връща назад във времето, когато тя самата е будила в този човек такива силни чувства.

Спектакълът "Натали" гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и "Арт ателие". Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се насладят на играта на Йотова и Сърчаджиева на 23-и октомври, от 19:00 часа. Билети вече се продават на касата на НХК. За повече информация: тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега