Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ню Йорк идва на гости в Бургас с музика и филм

Ню Йорк идва на гости в Бургас с музика и филм

Истински истории от Източния бряг на САЩ ще бъдат представени чрез звук и картина на Източния български бряг.

Истински истории от Източния бряг на САЩ ще бъдат представени чрез звук и картина на Източния български бряг. Музиката на Ню Йорк ще звучи в Бургас на 26 септември пред сградата на Общината. Не пропускайте да чуете автентичното джаз послание на Чад Левковиц Браун (саксофон), Мартин Дойкин (бас), Милен Кукошаров (пиано) и Митко Димитров (барабани).

Веднага след концерта ще бъде прожектиран филмът „Без Граници – Истински истории от САЩ” /Ню Йорк/”. Двете събития, които Община Бургас представя на бургазлии, са част от проекта БЕЗ ГРАНИЦИ, в който има много (но не само) музика. Той използва езика на фотографията, видеото и текста, за да разказва историите на български музиканти, които живеят и творят някъде по света - Барселона, Цюрих, Лондон, Чикаго и къде ли не.

Това е мащабен проект, който протича в няколко етапа – от пътуването, срещите, разговорите и фотосесиите, през концертите там и тук, до изложбите и прожекциите. БЕЗ ГРАНИЦИ дава възможност на публиката да се срещне със значими български музиканти, които не са в България, а са се озовали там, където тяхната музика ги е отвела.

Това е едно емоционално пътуване във всички посоки, но преди всичко – пътуване към душата. Автор на проекта е фотографката Блага Димитрова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега