Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ОДМВР - Бургас получи ключовете за нов автобус и подсилен микробус от министър Узунов

ОДМВР - Бургас получи ключовете за нов автобус и подсилен микробус от министър Узунов

Днес служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов раздаде ключовете за новите 22 подсилени микробуса и три автобуса, с които бе обогатен автопарка на въоръжените сили в страната.

Днес служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов раздаде ключовете за новите 22 подсилени микробуса и три автобуса, с които бе обогатен автопарка на въоръжените сили в страната. Един от микробусите и един от автобусите ще служат на ОДМВР - Бургас за опазване на обществения ред при масови мероприятия. 

"Изключително горд съм от това, което виждам. Желая на колегите винаги да работят с такива технически средства", коментира министър Узунов. От МВР посочват, че разпределението на новото оборудване е съобразено с нуждите на звената по регионите. Общата стойност на возилата е 5 160 000 лева, които бяха одобрени като разход през март миналата година.

Автобусите са 20-местни и са предназначени за транспортиране и логистично обезпечаване на служителите с цялото им полицейско оборудване до местата за осъществяване на задачи по опазването на обществения ред. По един такъв автобус ще получат областните дирекции на МВР в Бургас, Варна и Пловдив.

Микробуси (8+1 места), подсилени за масови безредици, получават: СДВР – 8; Дирекция „Жандармерия” – ГДНП – 6; ОДМВР Пловдив – 4; и по един - ОДМВР Бургас, Варна, Стара Загора и Русе. Тяхното предназначение е осигуряване на мобилност на полицейските сили при придвижването им за изпълнение на конкретна задача, както и за по-добра маневреност при осъществяване на действия по опазването на обществения ред на големи масови мероприятия.

Всеки от микробусите е снабден с предпазна система, изградена от четири решетки, стационарни решетки на страничните стъкла и стъклата на задните врати, а предното стъкло е защитено с подвижна метална решетка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега