Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ОМСК "Циклон" с отлично представяне на международна регата

ОМСК "Циклон" с отлично представяне на международна регата

От 2 до 4 октомври се проведоха гонките в Международната регата "Black Sea Cup". Ветроходното състезание се проведе за трета поредна година в акваторията на Бургаския залив. В проявата се включиха 65 яхти от девет спортни клуба, състезаващи се в младежките класове „Оптимист”, ”420” и „Лазер 4.7”.

От 2 до 4 октомври се проведоха гонките в Международнатарегата "Black Sea Cup". Ветроходното състезание  се проведе затрета поредна година в акваторията на Бургаския залив. В проявата се включиха 65 яхти от  девет спортни клуба, състезаващи се вмладежките класове „Оптимист”, ”420” и „Лазер 4.7”.

Сред най-малките спортистив клас „Отимист” бе и най-тежката конкуренция.Ветроходците от Общински младежкиспортен клуб „Циклон” отново имаха достойно представяне, заемайки призови местав регатата. Тодор Тузлуков завоювапървото място в клас „Оптимист” юноши младша възраст. В същата категорияуспешно се представиха и другите ни състезатели:

9-томясто Валентин Мавродиев

12-томясто Тодор Теохаров

15-томясто Пламен Божков

21-вомясто Георги Трифонов

При девойки младша възраст на 10-томясто се позиционира Гергана Димитрова.  Екипажът на Георги Райчев и Стефани Музакова се изкачи до почетната трета стълбица в крайнотокласиране на клас „420”. Победителите ни се завърнаха с купи имедали от международната ветроходна регата „Black Sea Cup” - Бургас 2015 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега