Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ОП "Туризъм" поема новия ученически бюфет в Търговската

ОП "Туризъм" поема новия ученически бюфет в Търговската

Идеята е ОП-то да поеме обекта до приключване на търга за отдаване на помещението под наем.

Общинското предприятие "Туризъм" да поеме новия ученически бюфет в Търговската гимназия. Това предлага кметът Димитър Николов. Имайки предвид броените дни до началото на учебната година, Общината няма да има време да осъществи процедура, с която да намери стопанин на новия търговски обект, поради което ще поеме сама грижата за изхранването на тийнейджърите от Икономиката.

В момента в учебното заведение текат строителни работи по изграждането на нов физкултурен салон. Паралелно с това се работи и по облагородяването на приземния етаж на училището, в който ще се обособи бюфет за продажба на пакетирани закуски и безалкохолни напитки. Идеята е ОП "Туризъм" да поеме обекта до приключване на търга за отдаване на помещението под наем.

Припомняме Ви, че за първи път Общината възприе тази практика през учебната 2016/2017. Тогава предприятието започна да обслужва столовото изхранване на шест училища, тъй като след приключване на мащабните ремонти в бюфетите трябваше да се намерят нови наематели. Миналата година фирмата пое изхранването на ОУ "Коджакафалията" и ОУ "Иван Вазов", а през предстоящата учебна година ОП-то ще храни и децата от новата IT гимназия в ж.к. "Меден рудник".

Предложението ОП "Туризъм" да поеме и стола на Търговската е входирано от кмета Николов за разглеждане от Общински съвет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега