Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областна администрация и БСУ подписаха меморандум за сътрудничество

Областна администрация и БСУ подписаха меморандум за сътрудничество

Областният управител Вълчо Чолаков и ректорът на Бургаски свободен университет проф. дпн Галя Христозова подписаха меморандум за сътрудничество.

Областният управител Вълчо Чолаков иректорът на Бургаски свободен университет проф. дпн Галя Христозова подписахамеморандум за сътрудничество. Държавната и образователнатаинституции ще работят за подобряване на практическата подготовка на студентитеи реализиране на задължителните учебни практики по специалностите „Право” и„Публична администрация”. Другите две направления на съвместна работа сапровеждане на научно-практически конференции, симпозиуми, изложби, както иреализиране на проекти по Оперативните програми.            

По време на срещата областният управителсподели, че голяма част от кадрите в администрацията са бивши възпитаници наБургаски свободен университет и се справят отлично с работата. „Ще дадем възможност на студентитеда се подготвят в реална работна среда, да трупат практика, която  да отговори на очакванията на пазара натруда. Мнението ми е, че когато човек усети директно полезността на познанието,това води до желание за самоусъвършенстване и нови знания.“, допълни Чолаков.           

Областна администрация Бургас имасключени такъв тип споразумения и с други образователни институции.На подписването присъстваха ощезам.-областният управител с ресори култура и образование доц. д-р СевдалинаТурманова и зам.- ректорът по учебната дейност и акредитация на БСУ  доц. д-р Евелина Динева.      

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега