Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обмислят разширяване на транспортните връзки между Бургас и Александруполис

Обмислят разширяване на транспортните връзки между Бургас и Александруполис

Възможността за осъществяване на авиовръзка Санкт Петербург- Бургас - Александруполис, която да бъде активна през чартърния сезон са обсъдили по време на среща кметът Димитър Николов с кмета на гръцкия град Евангелиос Ламбакис. По време на срещата между двамата градоначалници е коментирана обширно и темата за разширяване на транспортните връзки между двата морски туристически града.

Възможността  за осъществяване на авиовръзка Санкт Петербург- Бургас - Александруполис, която да бъде активна през чартърния сезон са обсъдили по време на среща кметът  Димитър Николов с кмета на гръцкия град Евангелиос Ламбакис.  По време на срещата между двамата градоначалници е коментирана обширно и темата за разширяване на транспортните връзки между двата морски туристически града.

Обсъдена е била и идеята за изграждане на железопътна линия  Бургас- Александруполис. В хода на разговора кметът Николов е коментирал с гръцкия си колега и последствията от блокадата на границата от гръцки фермери.Бургаският кмет  е подчертал, че стачката се отразява изключително негативно върху местната икономика, тъй като много бургаски фирми използват този транспортен коридор за експорт на товари и стоки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега