Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обособяват паркинг зона на ул. "Булаир" за посетителите на Spice music festival

Обособяват паркинг зона на ул. "Булаир" за посетителите на Spice music festival

Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. “Булаир”, в отсечката от ул. “Фотинов” до ул. “Цар Симеон 1”, по време на Spice music festival. Посетителите на фестивала ще могат да паркират колите си в двете десни платна.

Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. “Булаир”, в отсечката от ул. “Фотинов” до ул. “Цар Симеон 1”, по време на Spice music festival. Посетителите на фестивала ще могат да паркират колите си в двете десни платна.

Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила и да се ползва от 14.00 часа на 9 август до 12 часа на 11 август. Това стана ясно на среща между организаторите, представители на компетентните институции и на общината.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л “Приморец” в посока Морска гара. То ще бъде въведено от 9 часа на 9 август до 9 часа на 11 август. 

Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието - Паркинг “Гурко” , Паркинг “Опера”,Паркинг “Трия Сити център”,Паркинг “Кирил и Методий”, Паркинг “Пиргос”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега