Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обстановката в Бургаска област бавно се нормализира

Обстановката в Бургаска област бавно се нормализира

Към 16:00 часа основните пътни артерии в са проходими. На отделни места в общинската пътна мрежа има залети участъци, за които са обозначени обходни маршрути. В късните часове на вчерашния ден падналата земна маса върху жп линията Варна-Карнобат е отстранена от аварийните екипи и движението беше отворено за влаковете. Няма бедстващи населени места без водоснабдяване и електроснабдяване.

Към 16:00 часа основните пътниартерии в са проходими. На отделни места в общинската пътна мрежа има залетиучастъци, за които са обозначени обходни маршрути. В късните часове навчерашния ден падналата земна маса върху жп линията Варна-Карнобат е отстраненаот аварийните екипи и движението беше отворено за влаковете. Няма бедстващинаселени места без водоснабдяване и електроснабдяване.

Нивото на язовир Зорница в общинаСредец бавно се понижава, но остава под постоянно наблюдение. На свое заседаниеднес кризисният щаб на община Средец отмени бедственото положение там.Във връзка с писмо отзаместник-министър председателя Томислав Дончев областният управител ВълчоЧолаков разпореди да остане наблюдението върху всички водно стопански обекти натериторията на област Бургас.

Заради метеорологичната прогнозаза продължаване на валежите през периода 06-11 декември областният управителразпореди също така структурите на Единната спасителна система да останат вготовност за своевременното изпълнение на областните и общински планове зазащита на населението при бедствия, включително оповестяване и извършване наевакуация на застрашеното население при необходимост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега