Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обучения разясняват важността на Евроизборите пред поморийски младежи

Обучения разясняват важността на Евроизборите пред поморийски младежи

Проектът „И моето мнение има значение” има за цел да промени нагласите и да провокира активното участие на младите хора от малките населени места в изборите за Европейски парламент през май 2014 г. Инициативата ще мотивира младежите да участват в процесите на вземане на решения на европейско ниво.

Проектът „И моето мнение има значение” има за цел да променинагласите и да провокира активното участие на младите хора от малките населениместа в изборите за Европейски парламент през май 2014 г. Инициативата щемотивира младежите да участват в процесите на вземане на решения на европейскониво.

По време на проекта ще се реализират обучителни семинари в Поморие,Каблешково, Ахелой, Бата и Дъбник, които ще запознаят младите хора с технитеправа на европейски граждани, с начина, по който Европейският парламент гизащитава и с аргументи, защо е важно да се гласува на тези избори.

В рамките напроекта се предвижда и артистичен конкурс с изложба, която ще бъде представенав институции от общината и ще даде възможност на младежите да изразят своятапозиция по отношение на спазването и неспазването на европейските права втяхното родно място.

На финала на проекта ще се проведе мотивационен форум,който ще  насърчи младите да участват ида бъдат активни за своето бъдеще, като се включат в изборите за Европейскипарламент. Проектът се осъществява отсдружение „Мозайка” – гр. Каблешково, с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта и съссъдействието на  Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега