Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие стартира проект по ОП "Административен капацитет"

Община Поморие стартира проект по ОП "Административен капацитет"

Проведе се първата информационна среща със служителите от Общинска администрация Поморие по проект „Подобряване на работата на общинска администрация Поморие чрез оптимизиране на структурата и повишаване на ефективността и ефикасността от дейността й”, Договор № 13-11-36/19.08.2013 г., приоритетна ос І „Добро управление”, подприоритет „Ефективта структура на държавната администрация” по бюджетна линия BG 051PO002/13/1.1-07, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

Проведе се първатаинформационна среща със служителите от Общинска администрация Поморие по проект„Подобряване на работата на общинска администрация Поморие чрезоптимизиране на структурата и повишаване на ефективността и ефикасността отдейността й”, Договор № 13-11-36/19.08.2013 г., приоритетна ос І „Доброуправление”, подприоритет „Ефективта структура на държавната администрация” побюджетна линия BG051PO002/13/1.1-07, съфинансирана от  ЕСчрез Европейския социален фонд.

Общата стойност напроекта е 83 873, 60 лв.Кметът Иван Алексиев иръководителят на проекта Кристина Демирева представиха предстоящите дейности поизпълнението му, в които активно ще се включат всички служители. Проектът целипостигане на по-добро функциониране на администрацията за по-ефективноизползване на бюджетните ресурси и по-качествено обслужване на гражданите ибизнеса на територията на общината.Следва да бъде изготвенфункционален анализ на администрацията, който ще обхване всички структури икметства.

Чрез включване на служителите във фокус групи, провеждане наинтервюта и публични обсъждания, анализът ще идентифицира силните и слабистрани и ще изведе решения за подобряване на дейността. Следващата стъпка щебъде изпълнение на мерките от плана за действие, подготвен в резултат наанализа. Очакваните резултати са да бъдат извършени промени в устройственияправилник на общината, вътрешните правила, длъжностни характеристики,правилници, наредби, заповеди и други документи.

„Разчитам на вашитемнения и препоръки за изготвяне реален план за действие, за да подобримкачеството на обслужване на гражданите. Скоро въвеждаме 22 нови онлайнадминистративни услуги, в момента подготвяме и изнесен център обслужване наклиенти в кв. „Свети Георги,  имамеелектронна деловодна комуникация с кметствата. Стараем се да модернизираменепрестанно администрацията. -  казакметът Иван Алексиев на служителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега