Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината даде подслон на семейство, останало без жилище след пожар

Общината даде подслон на семейство, останало без жилище след пожар

Жилището е изцяло обзаведено и разполага с всички необходими удобства за едно тричленно семейство.

Ваня Николова и двамата ѝ синове Павел и Диян все още преживяват кошмарната нощ от средата на януари, когато пожар унищожи дома им в село Брястовец до основи. В дните след трагедията тримата намират квартира, която се състои от една стая. Помещението е без баня и кухня.

След злощастния инцидент мнозина помагат с дрехи и храна на пострадалите, но семейството трудно преживява в тежките условия. Затова Община Бургас предприе необходимите стъпки, за да осигури по-добро жилище за Ваня и двете деца. Тримата вече са настанени в общинско жилище, което е изцяло обновено. За да се ускори тази процедурата, Комисията по жилищно настаняване към Общинския съвет заседава извънредно за вземането на необходимото решение.

Общината със свои средства направи цялостен ремонт на апартамента, в който се нанася пострадалото семейство. Жилището е изцяло обзаведено и разполага с всички необходими удобства за едно тричленно семейство. Изключително ценна помощ за семейството оказаха и фейсбук потребители, които осигуриха телевизор, пералня, кухненски електроуреди и друго обзавеждане.

"Благодаря на всички хора, които ни помогнаха в този тежък момент. Никога няма да забравим добротата ви и ще бъдем винаги признателни. Жилището, което ни предостави Община Бургас, е много уютно и в него има всичко, което ни е необходимо", каза Ваня Николова при получаването на ключовете за апартамента.

За подпомагането на семейството средства дариха много бургазлии. С парите самотната майка ще може да покрива първоначално таксите и текущите сметки за издръжката на дома.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега