Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината към Табаков: Правилата за преместваемите обекти важат за всички

Общината към Табаков: Правилата за преместваемите обекти важат за всички

В официална позиция, от администрацията посочват, че "всеки териториален директор е задължен да следи за спазване на правилата".

След като по-рано днес кандидатът за кмет на Бургас - Живко Табаков отправи критики към администрацията, обвинявайки нейни служители в натиск върху предизборния му щаб, от пресцентъра на Общината излязоха с официална позиция. В нея се посочва, че "всеки териториален директор е задължен да следи за спазване на правилата".

Ето какво гласи позицията на администрацията*:

"Правилата в гласуваните от Общински съвет Бургас наредби за преместваеми обекти важат не само за гражданите, но и за всички представители на политически партии.

Община Бургас е задължена не само да издава разрешителни за поставянето им, но и да осъществява последващ контрол. Това се отнася както за търговски обекти, така и за предизборни шатри и маси. Контролът включва проверка дали съответният обект е с надлежно разрешително и дали квадратурата и местоположението му отговарят на предварително декларираните. Всеки териториален директор е задължен да следи за спазване на правилата на територията на центъра за административни услуги, за който отговаря.

Община Бургас отново призовава за спазване на наредбите и правилата, описани в тях. Те са приети от представителите на партиите и касаят тях самите, а не само бургаските граждани. Напомняме, че е забранено лепенето на агитационни материали извън утвърдените за целта места, както и поставянето на шатри и маси, без издадено разрешително."


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега