Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината организира групово почистване в четири зони тази събота

Общината организира групово почистване в четири зони тази събота

Бургас отново ще се включи активно в кампанията "Да изчистим България заедно".

За поредна година Бургас ще се включи активно в кампанията "Да изчистим България заедно". В събота, 15 септември, представители на общинската администрация и доброволци се събират в 9:30 часа, за да съсредоточат усилията си върху четири предварително определени зони:

1. Неохраняема плажна ивица - "Атанасовска коса";
2. Неохраняема плажна ивица - "Солници";
3. Парк "Минерални бани";
4. Парк "Росенец".

Всички желаещи могат да се включат в почистването на определените места, като Община Бургас осигурява достатъчно количества чували и ръкавици.

До петък - 14 септември, до края на работния ден чували и ръкавици могат да се получат от всички териториални дирекции по жилищните комплекси, както и от административните сгради в кварталите на Бургас и съставните селища.

В самия ден на "голямото чистене" - на 15 септември, в периода от 09:30 до 11:00 ч. в пунктове на 4-те определени за чистене зони ще се раздават чували и ръкавици на гражданите, включили се в кампанията.

Тези, които желаят да почистят околоблоковите пространства в района, в който живеят, могат да получат чували и ръкавици и в дирекция "Околна среда", ул. "Шейново" 24, ет.2 - в рамките на работното време.

Напомняме, че участващите в кампанията следва да изнесат събраните отпадъци на достъпно за сметоизвозващите автомобили място, както и да информират за местоположението на отпадъците на тел. +35988 7716637 или +359886 063712.

Продължава инициативата за събиране на пластмасови бутилки на Община Бургас и Общинско предприятие "Чистота ЕКО". На 15 септември за всеки предадени 3 килограма празни пластмасови бутилки в някой от деветнадесетте мобилни центъра за разделно събиране на отпадъци на територията на общината, ще се раздават по 5 литра висококачествен пакетиран компост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега