Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината ще търси европари за надземни и подземни паркинги

Общината ще търси европари за надземни и подземни паркинги

"Бургас е град, който много бързо расте и се развива и необходимостта от осигуряване на нови паркоместа расте пропорционално. Това налага да търсим нови и функционални решения като надземни и подземни паркинги". Това заяви зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика Красимир Стойчев по време на представянето на бюджет 2015 пред жителите на ЦАУ "Зора".

"Бургас е град, който много бързо расте и се развива и необходимостта от осигуряване на нови паркоместа расте пропорционално. Това налага да търсим нови и функционални решения като надземни и подземни паркинги". Това заяви зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика Красимир Стойчев  по време на представянето на бюджет 2015 пред жителите на ЦАУ "Зора". 

Най-вероятно за изграждането им ще се търси европейско финансиране по ОП "Региони в растеж", уточни Стойчев. Предвидено е допълнителни паркоместа да се изградят по ул. "24-пехотен Черноморски полк", ул. "Вардар" и ул. "Шар Планина" и др.

По думите на Стойчев, общинската администрация прилага различни мерки са справяне с проблема с паркирането. "Очакваме облекчение с реализирането на проекта за Интегриран градски транспорт, изграждането на велоалеи, синя зона, промяна на транспортната схема", разясни зам.-кметът.

Зам.-кметът подчерта, че сред приоритетите на общината е  и благоустрояването на кварталите и центъра  и изграждане на нови зелени площи и кътове за отдих. Новата Флора и проектът за реконструкция на старата част на Приморски парк бяха представени подробно по време на общественото обсъждане в ЦАУ "Зора".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега