Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общински съветници искат комисия за избиране на девиз на Община Бургас

Общински съветници искат комисия за избиране на девиз на Община Бургас

Общински съветници от групата на ГЕРБ искат комисия за избиране на девиз на Община Бургас. Предложението си те ще представят на последната за септември сесия на Съвета, която ще се проведе на 30-и (вторник). Въпросната докладна записка е вече внесена и включена в дневния ред на заседанието.

Общински съветници от групата на ГЕРБ искат комисия за избиране на девиз на Община Бургас. Предложението си те ще представят на последната за септември сесия на Съвета, която ще се проведе на 30-и (вторник). Въпросната докладна записка е вече внесена и включена в дневния ред на заседанието.

В нея, авторите на предложението, настояват да се състави временна комисия от 15 члена, състояща се от 7 общински съветници, 4 представители на общинска администрация, определени със Заповед на кмета, и 4 обществено значими граждани. Те ще трябва да осъществят проучване на общественото мнение и да организират приемането на девиз на Община Бургас.

"Бургас е най-големият град вЮгоизточна България – родно място и дом на известни поети, композитори, певци,актьори, режисьори, художници, фотографи и спортисти, град с артистичен дух ипоглед в бъдещето. Редица европейски и български градове имат своя девиз,който отразява спецификата на техния град. Като един динамично развиващ се град, в една свободнадържава, ние имаме нужда да стъпим на близката и далечна история на нашиярегион. Така бихме оставилизавет за бъдещите поколения" се казва в докладната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега