Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинският съвет на Бургас ще гледа бюджета за 2018-а година

Общинският съвет на Бургас ще гледа бюджета за 2018-а година

В дневния ред влизат 41 редовни и 11 допълнителни докладни записки.

В 9:00 часа днес започна редовното заседание на Общинския съвет на Бургас. В дневния ред влизат 41 редовни и 11 допълнителни докладни записки. Една от топ темите за местния парламент днес ще бъде бюджетът за 2018-а година.

Припомняме Ви, че той възлиза на 221 275 956 лева. Образование, индустриални зони, социални центрове - това са акцентите в разчетите, подготвени от Общината. Преди да стигнат до бюджета обаче, съветниците ще трябва да одобрят и програмата за управление и разпореждане с общинска собственост за 2018 година, както и да утвърдят състава на общинската администрация за новата година. И двете докладни са внесени от кмета Димитър Николов.

В днешния дневен ред влизат и някои горещи за 2018-а година въпроси. Съветниците ще трябва да дадат разрешението си за изграждането на паркоместа на ул. „Поморийска“ от кръстовището с ул. „24-ти Черноморски пехотен полк“ до паркинг пред северен плаж, както и за реконструкцията на ДГ "Райна Княгиня".

В рамките на януарското си заседание, представителите в местния парламент ще трябва да приемат и регламенти за състава и структурата на институцията на местния омбудсман, да приемат плана за борба с тероризъм и да разпределят финансите на общинските предприятия. Предоставянето на 2 000 лева за лечението на Натали също трябва да бъде одобрено от Общински съвет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега