Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общността на европейските железници обяви фотоконкурс за любителите на влаковете

Общността на европейските железници обяви фотоконкурс за любителите на влаковете

Темата е "Железниците - гръбнакът на европейската мобилност".

Общносттана европейските железници и инфраструктурни компании (CER) организира фотографски конкурс на тема "Железниците - гръбнакът на европейската мобилност". В него могат да участват любители и професионални фотографи, почитатели на железопътния транспорт и фотоентусиасти от цяла Европа.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своите фотографии на официалната интернет страница на CER. Крайният срок за изпращане на снимките е 30 ноември 2018 г. Измежду всички кадри ще бъдат избрани 12, чиито автори ще бъдат наградени с парични поощрения. Фотографиите ще бъдат представени на Европейските железопътни награди CER/UNIFE на 20 февруари 2019 г. в Брюксел. Освен това, кадрите им, заедно с имената им, ще бъдат публикувани на страницата на CER.

От БДЖ припомнят, че миналата година е имало български участник сред 12-те призьори, и подканват нашенци да се включат в надпреварата. В случай, че конкурсът представлява интерес за Вас, ето и условията за участие:

• В състезанието се приемат до пет фотографии, които са направени само в страните-членки на Европейския съюз и Албания, Босна и Херцеговина, Грузия, Македония, Молдова, Черна гора, Норвегия, Сърбия, Швейцария, Турция и Украйна;
• За участие в конкурса ще бъдат приемани снимки с висока резолюция (с ширина поне 1600 пиксела), като препоръчителен е хоризонтален jpeg формат;
• Допуснатите снимки не трябва да изобразяват конкретно разпознаваеми влакове и търговски компании;
• Необходимо изискване към участниците, е да притежават всички права върху представените фотографии, като гарантират, че те са техен оригинален труд, който не нарушава нечие авторско право;
• При снимки, на които присъства разпознаваемо човешко лице, се изисква специалното писмено разрешение на заснетия. Получаването на разрешение е задължение на участника в конкурса, а разрешението се представя в случай, че снимката бъде наградена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега