Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общо 6 години и половина затвор за трима, отвлекли мъж в новозагорско село

Общо 6 години и половина затвор за трима, отвлекли мъж в новозагорско село

Присъда от общо 6 години и половина затвор постанови Окръжният съд в Сливен за трима, обвинени в отвличането на мъж в село Събрано, общ. Нова Загора. Подсъдимите сключиха споразумение с Прокуратурата, като обявените от съда присъди са окончателни и не подлежат на обжалване и протестиране.

Присъда от общо 6 години и половина затвор постанови Окръжният съд в Сливен за трима, обвинени в отвличането на мъж в село Събрано, общ. Нова Загора. Подсъдимите сключиха споразумение с Прокуратурата, като обявените от съда присъди са окончателни и не подлежат на обжалване и протестиране.

Христо Радев, Валери Арсов и Тодор Марчев са обвинени в това, че на 6-и юни м.г. отвлекли мъж по особено мъчителен и опасен за здравето на отвлечения начин. Според обвинителния акт, ден по0рано подсъдимият Радев и пострадалият се спречкали по битови причини. Отправили си обиди, но били разтървани от другихора.

След спора, Радев решил да си отмъсти и се свързал със свои приятели. Около01:00 ч. на 06-и юни тримата подсъдими пристигнали в село Събрано. Паркиралиавтомобила си пред къщата на пострадалия, влезли в двора на имота и започналида викат мъжа да излезе. По това време пострадалият  бил в къщата заедносъс своята баба и с негови приятели.

Те познали Радев по гласа, като момичеизлязло от къщата и помолила подсъдимия да си тръгне и да не прави глупости.Радев и Марчев обаче накарали момичето да се отмести, за да влязат вътре.Подсъдимият Марчев се представил за полицай и обяснил, че са там, тъй катоРадев подал жалба срещу пострадалия. Приятелите на отвлечения опитали даспрат подсъдимите, но не успели.

В къщата Марчев закопчал с белезници един от приятелите на жертвата, тъй като не знаел как изглежда пострадалия в действителност. Впоследствие Радевсъобщил на Марчев, че не е хванал правилния човек. Марчев откопчал белезницитеи освободил мъжа.

Подсъдимите Арсов и Марчев се нахвърлили върху пострадалия,хванали му ръцете, извили ги, хвърлили го на предния капак на автомобила и мупоставили белезници. Започнали да го удрят и ритат, а Арсов го обискирал подпретекст, че полицай  го обискира за оръжие и забранени вещества. Въпрекипобоя, подсъдимите не спрели с агресивните действия.

Арсов и Марчев вдигналипострадали и го вкарали насила в автомобила. Потеглили, като докато пътували,Арсов и Марчев постоянно му нанасяли удари. След тях в други автомобилипътували приятелите на отвлечения. След като излезли от селото Радев, койтоуправлявал автомобила, го спрял. Арсов и Марчев слезли и свалили пострадалия,отново му нанесли побой, обърнали му тениската на главата, изхвърлили го вканавката и потеглили в посока Стара Загора.   

На Радев и Арсов е постановено наказване от  по 2 години „лишаване от свобода“, коетотрябва да бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим. На Марчев е постановено наказание от 2г. и 6м. „лишаване от свобода“,което трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега