Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общо седем души загинаха на пътя в началото на уикенда

Общо седем души загинаха на пътя в началото на уикенда

Двама мотоциклетисти починаха при инциденти в петък и събота, а тежка катастрофа на пътя Бургас - Ветрен взе пет жертви.

Общо седем души загинаха на пътя в началото на уикенда. Двама мотоциклетисти починаха при инциденти в петък и събота, а тежка катастрофа на пътя Бургас - Ветрен взе пет жертви.

Първият случай е регистриран малко преди 11:00 часа на 23-и юни. 22-годишен помориец е открит в канавката на пътя Поморие и Ахелой, в района на "Солниците". Обстоятелствата около смъртта му все още се изясняват от разследващите. Предполага се, че младият мъж е катастрофирал с наскоро закупен мотоциклет "Honda CB 600 F".

В събота следобед, на пътя Бургас - Малко Търново загина друг мотоциклетист. Катастрофата се е случила малко след Звездец, в посока Малко Търново, в условията на десен завой. Мотоциклетистът се ударил челно в лек автомобил с чуждестранна регистрация, пътуващ към Бургас. От удара мотоциклетът отскочил и се блъснал във втори лек автомобил. Водачът е загинал на място.

Третата и най-тежка катастрофа се случи вчера, малко преди 14:00 часа, в района на м-н "Джъмбо". Лек автомобил с марка "Фиат Пунто" навлезе в лентата за насрещно движение и предизвика катастрофа с други две коли. Загинаха общо пет души. Водачът на втория автомобил е настанен за лечение в бургаска болница.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега