Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха Адам Ливайн за най-секси мъж за 2013-а

Обявиха Адам Ливайн за най-секси мъж за 2013-а

Вокалистът на групата Maroon 5 получи титлата на сп. „People“ за най-сексапилен мъж снощи. „Всеки музикант си мечтае да получи награда Грами, например, но не съм си и мислел, че за мен съществува и тази възможност,“ коментира Адам пред списанието. След това сподели, че дори в началото си мислел, че се шегуват с него.

Вокалистът нагрупата Maroon 5 получититлата на сп. „People“ за най-сексапиленмъж снощи. „Всеки музикант си мечтае да получи награда Грами, например, но несъм си и мислел, че за мен съществува и тази възможност,“ коментира Адам предсписанието. След това сподели, че дори в началото си мислел, че се шегуват снего.

Титлата епоредното приключение за изпълнителя, който имаше особено бурна година. Освен втурнето на бандата, Адам участваше и като съдия в американския риалити формат „TheVoice“. Другата новина от 2013година около фронтмена на Maroon 5 е годежът му с моделката Бехати Принслоу, която сигурно и без наградата госмята за най-секси мъжа на света, след като му каза „да“ през юли.

Миналогодишниятносител на титлата "най-секси мъж" е Чанинг Татум, а преди него „короната“ са носели и актьоритеДжордж Клууни, Брад Пит и Раян Рейнолдс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега