Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха волейболния национал Владо Николов за Мъж на годината 2015

Обявиха волейболния национал Владо Николов за Мъж на годината 2015

Обявиха капитана на националния отбор по волейбол Владимир Николов за "Мъж на годината" за 2015-а година. Осмият носител на приза бе отличен по време на специална церемония в столицата и получи уникална сабя, върху която е гравирано името му.

Обявиха капитана на националния отбор по волейбол Владимир Николов за "Мъж на годината" за 2015-а година. Осмият носител на приза бе отличен по време на специална церемония в столицата и получи уникална сабя, върху която е гравирано името му.

Инициативата "Мъж на годината" се организира за осми пореден път от "Дарик" радио. Претенденти за приза тази година бяха и Ивайло Пенчев - един от най-успешните предприемачи в България, и актьорът и режисьор Камен Донев. Най-много гласове, обаче, събра именно лидерът на волейболните ни национали. Донев зае второто място, а "бронзът" остана за Пенчев.

"Благодаря на всеки един гласувал за мен. Това е глас за българския волейбол, глас за спорта ни като цяло. Спортист да е "Мъж на годината" означава, че спортът ни е жив", коментира Николов, след като получи приза.

Освен челната тройка, на събитието бяха отличени със специални призове и успели българи в други категории - награда "Легенда" получи емблемата на българското кино Стефан Данаилов, репортерът Марина Цекова стана "Мис ТВ чар", а директорът на НДК - Мирослав Боршош получи първия приз "Вдъхновение на годината". За „Най-елегантен мъж” бе обявен Левон Хампарцумян, а „Иноватор на годината” стана Бойко Яръмов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега