Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха датата на сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл

Обявиха датата на сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл

Макар младите влюбени все още да са далеч от официалния брак, американската актриса ще прекара Коледа с Кралското семейство, стана ясно по-рано през декември.

Прессекретариатът на Кенсингтънския дворец обяви датата на сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл. Двамата ще се венчаят в Уиндзорския параклис Сейнт Джордж на 19-и май 2018-а година. Макар младите влюбени все още да са далеч от официалния брак, американската актриса ще прекара Коледа с Кралското семейство, стана ясно по-рано през декември.

Припомняме Ви, че принц Хари и звездата от хитовата телевизионна поредица “Костюмари” Мегън Маркъл обявиха годежа си на 27-и ноември, след близо година и половина връзка. Принцът е поискал ръката на актрисата от родителите й и е получил благословията им. Кралица Елизабет ІІ също е дала съгласието си.

Мегън Маркъл е родена през 1981 година в Лос Анджелис. След сватбата, тя ще бъде провъзгласена за Нейно кралско величество принцеса Хенри от Уелс. Тя няма да получи титлата Принцеса Мегън, тъй като не притежава “кралска кръв”. След сватбата, двамата ще живеят заедно в Нотингам Котидж в комплекса Кенсингтън

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега