Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха конкурс за лого на иновативните училища у нас

Обявиха конкурс за лого на иновативните училища у нас

В него могат да участват ученици, учители, студенти, преподаватели от висши училища, както и лица с опит в графичния дизайн и визуалната комуникация.

Министерството на образованието и науката обяви конкурс за лого, което да се превърне в графичен знак, обединяващ четирите вида иновации, с които училищата ще подобрят качеството на образование. Това са въвеждането на иновативни елементи по отношение на организацията или съдържанието на обучението, организирането на управлението, обучението и образователната среда по нов или усъвършенстван начин, използването на нови методи на преподаване и разработването по нов начин на учебно съдържание, учебни програми и учебни планове.

В конкурса могат да участват ученици, учители, студенти, преподаватели от висши училища, както и лица с опит в графичния дизайн и визуалната комуникация. Всеки кандидат може да участва с един проект на лого. То може да бъде представено в няколко варианта. Изисквания към проекта са да е авторски,  да е оригинален, да не копира съществуващи лога и да е разпознаваем за целта на инициативата.

Логото трябва също да е съобразено с институцията, която представлява: МОН и българските училища. Третото изискване е логото да е приложимо за всички видове училища в страната, които са определени за иновативни. Знакът трябва и да създава усещане за общност на иновативните училища.

Победителят в конкурса ще получи награда на стойност 900 лева. Срокът за подаване на предложения е до 2 ноември 2017 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега