Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар

"Отличниците" тази година са "Рим" и "Фаворитката", като и двете ленти имат по 10 номинации.

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар. Бляскавата церемония по връчването на филмовите призове ще се състои на 24 февруари. "Отличниците" тази година са "Рим" и "Фаворитката", като и двете ленти имат по 10 номинации, включително за филм на годината.

Една от сензациите е "Черната пантера" - първият филм за супергерой, номиниран в категорията за най-добър филм. За най-големия приз се борят още хитовата продукция "Бохемска рапсодия" за живота на Фреди Меркюри, "Зелената книга", "Роди се звезда", "BlacKkKlansman". Другата биографична лента, номинирана за филм на годината, е "Vice" - историята на американския вицепрезидент при Джордж Буш Младши - Дик Чейни.

Актьорите, които ще се борят за статуетката за главна мъжка роля, са Крисчън Бейл за изпълнението си във "Vice", Брадли Купър за "Роди се звезда", Уилям Дефо за "Пред портите на вечността", Рами Малек за "Бохемска рапсодия" и Виго Мортенсен за "Зелената книга". Припомняме Ви, че в същата категория на Златните глобуси, призът грабна Рами Малек.

За главна женска роля са номинирани Ялица Апарисио за участието си в "Рим", Глен Клоуз за "Съпругата", Оливия Колман за "Фаворитката", Лейди Гага за "Роди се звезда" и Мелиса МакКарти за "Ще можеш ли да ми простиш". Златният глобус в тази категория грабна Глен Клоуз.

В категорията "режисьор" за Оскар се борят Спайк Лий за "BlacKkKlansman", Павел Павликовски за "Студена война", Йоргос Лантимос за "Фаворитката", Алфонсо Куарон за "Рим" и Адам МакКей за "Vice". Алфонсо Куарон вече прибра Златния глобус в тази категория.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега