Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха още 6 от участниците в SPICE Music Festival 2020

Обявиха още 6 от участниците в SPICE Music Festival 2020

Организаторите загатват и за "още една голяма изненада".

Още 6 артисти се присъединяват към SPICE Music Festival 2020, съобщиха организаторите днес. Сред тях са Bomfunk MC's и легендите En Vogue. Потвърдени са и  Kosheen, NANA, Vengaboys и Double You. С това общият брой артисти за фестивала стават 17.

Предстои обаче обявяването и на родните легенди, които ще се качат на сцената на фестивала, посветен на музиката от 90-те години на ХХ век. Организаторите загатват и за "още една голяма изненада".

SPICE Music Festival 2020 ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август. Фестивалната зона ще бъде по-голяма и по-атрактивно организирана. Очаква се C+C Music Factory и Sonique, които през изминалото лято не успяха да дойдат в Бургас, да не пропуснат грандиозното шоу през лятото на 2020 г.

През август догодина ще видим още мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще видим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си “I like to move it”, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената.

Билети за феста могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна,  а цената на билета за трите фестивални дни е 88 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега