Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Огнена панделка и безплатни тестове в Деня за борба със СПИН

Огнена панделка и безплатни тестове в Деня за борба със СПИН

Между 10:30 и 12:30 всеки ще има възможността да се подложи на анонимно изследване с бързи тестове за ХИВ в мобилна лаборатория, разположена в района на Часовника.

И тази година Бургас ще отбележи Световния ден за борба със СПИН - 1-ви декември с мащабна кампания. В първия ден от новия месец екипи от доброволци на Общински младежки  клуб „J.J.Cool A“, Община Бургас, БМЧК, Сдружение „Равновесие“, Сдружение „Доза обич“, Сдружение „Каритас“ ще раздават здравно-информационни материали с цел популяризиране употребата на предпазни средства и мотивиране на гражданите и гостите на града да проверят актуалния си ХИВ статус.

Между 10:30 и 12:30 всеки ще има възможността да се подложи на анонимно изследване с бързи тестове за ХИВ в мобилна лаборатория, разположена в района на Часовника. Екипът в мобилния кабинет е от представители на РЗИ-Бургас и Сдружение „Доза обич“.

След това, до 13:30 часа ученици ще раздават здравно-информационни материали, предпазни средства и червени лентички в училищата. В 17:00 часа ще бъде запалена и огнена панделка пред сградата на Община Бургас. В церемонията ще участват екипи доброволци, техни връстници, граждани и гости на Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега