Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Онлайн търговията с дипломи продължава въпреки проверките от МОН

Онлайн търговията с дипломи продължава въпреки проверките от МОН

В началото на месец юли ви разказахме за сигнал от наши читатели за онлайн търговия с „редовни“ дипломи. Екипът на PoligrafF.net сигнализира за случая в МОН, последва и разследване. Министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова сезира Районната прокуратура – София.

В началото на месец юли ви разказахме за сигналот наши читатели за онлайн търговия с „редовни“ дипломи. Екипът на PoligrafF.netсъобщи за случая в МОН, последва иразследване. Министърът наобразованието и науката проф. Анелия Клисарова сезира Районната прокуратура –София.

В резултат сайтът вече предлага„дипломи за за най-голям шегаджия и най-голям пияница“. Вместо обачеразследването да сложи край на порочната практика, търговците смениха интернет адреса на обявата си с друг.

Отново читатели на PoligrafF.net споделиха с екипа ни, че обявата има нов адрес, отново вблог-платформата Wordpress. Текстът наофертата е същият, но този път имейлът за информация и поръчка е регистриранпод името Мартин Русев – отново в руския провайдър mail.ru.

Обявата е пусната на 11-и юли иоттогава коментарите и заявките валят. Търсят се най-вече дипломи за среднообразование, но има запитвания дори за основно. Що се отнася до висшето, търсятсе право, инженерни специалности и удостоверения за занаяти.

Екипът ниотново се свърза с Министерство наобразованието и подаде сигнал за случая. Отново бяхме първите, позвънили въвведомството с информация за наличието на обявата в интернет. Ще продължаваме да следим развитието на случая. Очаквайтеподробности.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега