Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оранжев код за 17 области в страната

Оранжев код за 17 области в страната

Оранжев код за опасни природни явления е обявен в 17 области в страната за днес, 25 октомври. Опасностите идват от очаквания силен вятър, както и голямо количество валежи на много места в страната, съобщават от НИМХ на БАН.

Оранжев код за опасни природни явления е обявен в 17 области в страната за днес, 25 октомври. Опасностите идват от очаквания силен вятър, както и голямо количество валежи на много места в страната, съобщават от НИМХ на БАН.

Оранжев код е обявен за областите Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Хасково, Кърджали, Смолян, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград, Шумен, Добрич и Варна. Жълт код за опасни явление е обявен в областите София-град, София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Враца, Плевен, Русе и Силистра. Времето ще бъде без потенциално опасни явление единствено в областите Видин и Монтана.

През следващото денонощие под влиянието на средиземноморски циклон, метеорологичната обстановка в страната отново ще се усложни. Започналите от югозапад валежи ще обхванат цялата страна, а в части от Северна България и по високите полета дъждът ще преминава в сняг. По поречието на река Дунав обаче валежи почти няма да има.В по-голямата част от страната температурите сутринта ще са между 2 и 7 градуса, в югоизточните района – 10-12 градуса. През деня обаче те ще се понижават.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега