Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират 5-километров маратон с Фестивал на цветовете през август

Организират 5-километров маратон с Фестивал на цветовете през август

Най-пъстрото и забавно бягане предстои в Бургас през август. 5-километров маратон с Фестивал на цветовете ще се проведе на 15-и август в Морската градина.

Най-пъстрото и забавно бягане предстои в Бургас през август. 5-километров маратон с Фестивал на цветовете ще се проведе на 15-и август в Морската градина. Традиционното бягане ще се състои по класическата си програма, с тази разлика, че "загрявката" ще се превърне в щура експлозия от цветове.

Пробегът се организира от 5kmrun.bg. Стартът ще бъде даден край Пантеона в 9 часа. Желаещите да вземат участие трябва да са на място около 8-8:15 сутринта. Промоционалният пакет с цветен прах, фланелка и калцуни са на цена от 5 лева. Пъстрата феерия ще избухне в 8:55, а след това бегачите ще стартират и пробега си.

Макар боите да са безвредни, на хранителна основа, организаторите съветват участниците да се заредят с очила и шапки за предпазване на очите и косата, както и с кърпа за почистване в последствие. Добре е дрехите, с които отидете на Фестивала на цветовете, да са стари, така че да можете да се разделите с тях след това.

Маратонът няма състезателен характер. Има осигурени награди от партньорите на 5kmrun, но те ще бъдат раздадени на лотариен принцип. Желаещите да се включат, трябва да се регистрират на страницата на организаторите.

The Colour Run стартира за първи път в Щатите през 2012 г., за да насърчи здравословния начин на живот, като призове общността да се включи в „Най-забавното 5 км. бягане на планетата“! На това бягане не се засича време и място на участниците, а се следват само две прости правила: на старта заставаш облечен в бяло, а финишираш оцветен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега