Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират акция по залесяване в Държавен горски разсадник - Поморие

Организират акция по залесяване в Държавен горски разсадник - Поморие

Старата поговорка гласи, че всеки човек трябва да направи три неща в живота си - да посади дърво, да изгради дом и да отгледа потомство. Следвайки тази максима, Обществен дарителски фонд - Бургас организира благотворителна акция по залесяване под мотото "Включи се! Посади дърво!".

Старата поговорка гласи, че всеки човек трябва да направи три неща в живота си - да посади дърво, да изгради дом и да отгледа потомство. Следвайки тази максима, Обществен дарителски фонд - Бургас организира благотворителна акция по залесяване под мотото "Включи се! Посади дърво!".

Тя е посветена на Световния ден на гората (21-ви март) и ще се проведе в Държавен горски разсадник – Поморие в четвъртък, от 10 часа. Събитието ще се проведе под патронажа на Областния управител на област Бургас - г-н Вълчо Чолаков.

В залесяването ще се включат представители на Община Бургас, кметът на Община Поморие - Иван Алексиев, РИОСВ, РИО, Пожарна безопасност и защита на населението, институции, учебни заведения, граждани и др. Посадъчният материал ще бъде предоставен от Държавно горско стопанство – Бургас.

Освен подпомагане възстановяването на горите, акцията има за цел да насърчи младите хора да израстват, като едни добре информирани по проблемите на околната среда граждани. Да се грижат за заобикалящата ни среда, да я пазят и обогатяват. С глобалните метеорологични промени, които настъпват ние трябва да поддържаме горите, които  са "белите дробове" на нашата Земя и съхраняват живота на нашата планета. Без гората не можем нито днес, нито утре, нито в бъдеще.

Тази година темата на Световния ден на гората е "Горите и водата". Лесовете покриват една трета от повърхността на планетата ни и представляват най-разнообразните на биологични видове екосистеми. 1,6 млрд. души разчитат на горите, за да оцелеят. А между гората и водата има неразривна връзка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега