Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оставиха дилър на дрога зад решетките

Оставиха дилър на дрога зад решетките

Окръжен съд – Бургас взе първоначална мярка за неотклонение задържане под стража на Иван Михайлов от гр. Ямбол. Той е обвиняем по досъдебно производство на Второ РУП – гр. Бургас. Разследван е за производство на метаамфетамин и държане на растителна маса марихуана в жилище в Бургас.

Окръжен съд – Бургас взе първоначалнамярка за неотклонение задържане под стража на Иван Михайлов от гр. Ямбол. Той еобвиняем по досъдебно производство на Второ РУП – гр. Бургас. Разследван е запроизводство на метаамфетамин и държане на растителна маса марихуана в жилище вБургас.

Пред съдебния състав днеспредставителят на Окръжна прокуратура – Бургас пледира, на Михайлов да бъде наложенанай-тежката мярка за неотклонение. Прокурорът посочи, че престъплението, закоето е привлечен да отговаря, е тежко умишлено. Той вече е бил осъден тазигодина за същото престъпление. Според държавния обвинител при по-лека мярка занеотклонение, е възможно да извърши друго деяние.

Адвокатите на Михайлов му поискахапо-лека мярка за неотклонение, тъй като по делото не били събрани безспорнидоказателства, на кого принадлежат и кой е произвел наркотичните вещества. Теса намерени в жилище, където е гостувал, и което са посещавали и други лица. Споредтях деянието представлява маловажен случай. Защитниците твърдят, че нямаопасност той да се укрие, тъй като има постоянен адрес в родния си град.

Окръжeн съд– Бургас установи, че Михайлов е привлечен като обвиняем за тежко умишленопрестъпление, а от приложените по делото доказателства може да се направиобосновано предположение, че е негов автор. Съдът прецени, че е налице реалнаопасността той да се укрие или да извърши друго деяние, ако му бъде наложенапо-лека мярка за неотклонение.Определението на Окръжен съд – Бургасподлежи на обжалване в 3-дневен срок.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега