Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Островът остава в челната тройка за "Чудесата на България"

Островът остава в челната тройка за "Чудесата на България"

Остров "Света Анастасия" има реален шанс да спечели надпреварата за „Чудесата на България“. В момента бургаската забележителност е в челната тройка със 17% от гласовете в Националното гласуване за атракция. Преднина са набрали само Трансмаринската крепост край Тутракан и Крепостта Перистера край Пещера.

Остров "Света Анастасия" има реален шанс да спечелинадпреварата за  „Чудесата на България“. В момента бургаската забележителност е в челната тройка със 17% от гласовете в Националното гласуване за атракция. Преднина са набрали само Трансмаринската крепост край Тутракан и Крепостта Перистера край Пещера.

Между първите три туристически обекта ще бъде избран победителят за 2014 година, а финалътще бъде излъчен на живо по БНТ на 18 декември. До 15 декември продължава онлайн гласуването, в коетовсеки който желае, може да подкрепи най-новата атракция на Бургас, без аналог вБългария. Гласуването става от официалния сайт на кампанията. Може да се гласува всеки ден.

Остров Света Анастасия отвори врати като туристическаатракция това лято, след пълна реставрация и само за няколко месеца посрещнанад 45 000 гости. Обектът е привлекателен както за туристите, така и заместните хора със съчетанието на  богатаистория, прекрасна природа, вкусна храна, възможност за нощуване и запровеждане на лични и фирмени мероприятия.

Преди броени дни Остров Света Анастасия отвори свояКоледна къщичка в града, в която се предлага най-доброто от менюто на островнияресторант и Лекарна – вино „С вкус на приключение“, чай от Острова, сладко отзелени смокини, бира „Гларус“, рибена чорба и всякакви морски деликатели. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега