Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От Атака внесоха искането депутатите да декларират дали са гейове

От Атака внесоха искането депутатите да декларират дали са гейове

Кандидатите за депутати, президент и вицепрезидент, кметове или членове на ЕП да подават декларация за сексуална ориентация, това гласи предложението, което „Атака“ внесе като промяна в Изборния кодекс.

Кандидатите за депутати, президент и вицепрезидент, кметове или членове на ЕП да подават декларация за сексуална ориентация, това гласи предложението, което „Атака“ внесе  като промяна в Изборния кодекс. 

"Избирателите имат правото да знаят принадлежността на всеки един кандидат. Това ще е сигурна гаранция, че няма да бъдат зависими от нищо друго, освен от волята на суверена – българския народ", е записано в мотивите на партията. „Атака“ предлага още българите с двойно гражданство да не могат да гласуват. Според Десислав Чуколов тези хора явно имали колебания за националността си.  

Партията на Волен Сидеров предвижда още да се забрани разгласяването на социологически проучвания по време на 30-дневната предизборна кампания. „Атака“ иска в избирателните секции да се поставят камери, които в реално време ще показват на избирателите, на медиите, на прокуратурата и на самите кандидати как протича изборният процес в съответната секция. „Тайната на вота е абсолютно гарантирана, тъй като предлагаме камерите да са насочени директно към членовете на секционните комисии и всъщност и към мястото, където ще се броят бюлетините, а не към изборните кабини“, обясняват хората на Сидеров.

„Атака“, както и БСП, се обяви в подкрепа на машинното гласуване, с което щяло да се избегне манипулация на вота.  Националистите искат още БНТ и БНР да отразяват безплатно предизборната кампания, а останалите медии да отразяват кампаниите с 80 на сто отстъпка от редовната си рекламна тарифа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега