Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От днес до 31 юли ще има засилени проверки на товарни автомобили и автобуси

От днес до 31 юли ще има засилени проверки на товарни автомобили и автобуси

В хода на акцията ще се следи за превозване на нелегални мигранти и трафик на хора, притежание и пренос на наркотични и упойващи вещества, транспортиране и притежание на незаконни огнестрелни оръжия, на крадени стоки, обявени за издирвани лица и други криминални престъпления.

Полицейска операция за контрол над товарните автомобили и автобуси стартира от днес на територията на страната ни. Тя е организирана по инициатива на европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL на територията на държавите - членки на организацията. Акцията ще продължи до 31 юли, а целта е намаляване на тежките пътно-транспортни произшествия с участието на товарни автомобили и автобуси.

Според направените анализи основните причини за възникналите инциденти са неспазване на времето за почивка от водачите, превишаване на скоростта, употреба на алкохол и упойващи вещества, превоз на необезопасени товари, както и претоварване на автомобилите. В проверките ще участват служители на криминална и икономическа полиция, съвместно с експерти от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.

В хода на акцията ще се следи за превозване на нелегални мигранти и трафик на хора, притежание и пренос на наркотични и упойващи вещества, транспортиране и притежание на незаконни огнестрелни оръжия,  на крадени стоки, обявени за издирвани лица и други криминални престъпления.

Водачите на автомобилите и автобусите ще бъдат проверявани и за валидна задължителна „Гражданска отговорност“ и винетна такса на републиканските пътища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега