Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От днес се отменя грипната епидемия в областите Бургас, Видин и София

От днес се отменя грипната епидемия в областите Бургас, Видин и София

На територията на трите области отпада забраната за провеждане на детските и женските консултации, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ и поставянето на имунизации.

От днес се отменя грипната епидемия в областите Бургас, Видин и София, информират от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. На територията на трите области отпада забраната за провеждане на детските и женските консултации, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ и поставянето на имунизации.

Грипната епидемия се отменя и на територията на община Габрово. На територията на община Сливен грипната епидемия се отменя от утре, 06.02.2018 г.

Заради висока епидемична заболяемост грипната епидемия на територията на област Монтана се удължава до 11.02.2018 г. Занятия във всички учебни заведения в областта се преустановяват до 09 февруари, включително.

Удължена е и грипната епидемия на територията на област Русе. Учебните занятия в областта се възстановяват от 07.02.2018 г.  Всички останали противоепидемични мерки остават в сила до второ нареждане.

С цел ограничаване на заболяемостта от грип на територията на общините Свиленград и Тополовград от 06.02.2018 г. до 09.02.2018 г., включително, се преустановяват детските и женски консултации, имунизациите и профилактичните прегледи, плановите операции и свижданията в лечебните заведения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега