Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От днес ще плащаме за магистралата до Ниш

От днес ще плащаме за магистралата до Ниш

От днес Сърбия въвежда тол такса за магистралата от Димитровград до Ниш. Всички българи, които изберат да пътуват през Сърбия трябва да имат предвид, трафикът от Западна Европа към България по това време е много интензивен, напомнят от Министерството на външните работи. От началото на новата година Сърбия въвежда „отворена система” за плащане на пътни такси за автомобилите, които преминават по новооткрития участък на автомагистралата между Димитровград и Ниш.

От днес Сърбия въвежда тол такса за магистралата от Димитровград до Ниш. Всички българи, които изберат да пътуват през Сърбия трябва да имат предвид, трафикът от Западна Европа към България по това време е много интензивен, напомнят от Министерството на външните работи. От началото на новата година Сърбия въвежда „отворена система” за плащане на пътни такси за автомобилите, които преминават по новооткрития участък на автомагистралата между Димитровград и Ниш.

Таксата ще бъде заплащана само от автомобилите, които пътуват от България за Ниш и обратно. Таксата за леки автомобили в една посока ще бъде 190 сръбски динара (около 1,60 евро). Микробусите ще плащат 280 динара (около 2,40 евро), автобусите - 500 динара (4,70 евро), а товарните автомобили - по 1120 динара (около 9,50 евро). Този начин на плащане ще важи до пълното завършване на южното и източното разклонение на Коридор 10, когато ще се въведе „затворена система” на плащане. Таксите може да се платят в брой в левове и в евро, както и с банкова карта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега