Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбелязваме "100 години Синатра" с Васил Петров в Бургас

Отбелязваме "100 години Синатра" с Васил Петров в Бургас

През декември миналата година се навършиха 100 години от рождението на големия актьор и певец Франк Синатра. В негова чест един от най-популярните български джаз и поп вокалисти - Васил Петров разработи спектакъл с някои от най-популярните песни на джазмена. Този април, концертът ще гостува и в Бургас.

През декември миналата година се навършиха 100 години от рождението на големия актьор и певец Франк Синатра. В негова чест един от най-популярните български джаз и поп вокалисти - Васил Петров разработи спектакъл с някои от най-популярните песни на джазмена. Този април, концертът ще гостува и в Бургас.

Васил Петров ще представя най-доброто от репертоара на Франк Синатра и Джордж Гершуин чрез световни хитове като "New york", "Strangers in the night", "My way", "Женени с деца" и др. Завладяващият глас и стил на Васил Петров, както и специалните аранжименти на Левон Манукян и Георги Милтиядов гарантират високото качество на този проект, който ще ви върне в златните години на Америка от миналия век.

Специално участие в концерта ще вземат и хор "Родна песен" - Бургас. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят спектакъла на 20 април, от 19 часа в залата на ДНА (Военен клуб). Билети се продават на касата на галерия "Богориди" (ул. "Богориди" 48).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега