Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбелязваме Международния ден на електронната книга

Отбелязваме Международния ден на електронната книга

Днес отбелязваме Международен ден на електронната книга. "Празникът" бе учреден едва миналата година, но вече набира популярност. Мотото тази година "За електронните книги с любов".

Днес отбелязваме Международен ден на електронната книга. "Празникът" бе учреден едва миналата година, но вече набира популярност. Мотото тази година "За електронните книги с любов". Всеки може да се включи в онлайн отбелязването като сподели коя книга чете на електронен носител и защо се възползва от този нов начин на четене чрез хаштаг #eBookLove в социалните мрежи.

Организатори са OverDrive, един от най-големите световни софтуер доставчици за е-книги, аудиокниги и видео материали за библиотеки. Тяхната цел, освен да популяризират електронната книга като начин на четене, но и самата литература. Партньори са им библиотеки, образователни организации и др.

Според едно от последните изследвания, почти една трета от хората над 18 години са прочели поне по една е-книга през 2013-а година. Това говори за повишаване в интереса към литературата, която сякаш не беше много на мода през последните десетилетия.

Електронната ера, обаче, може както да изпрати книгите в историята, така и да ги върне на дневен ред. Именно това представляват е-книгите - модерен, технологичен, достъпен и привлекателен за младите начин да се докоснат до съкровищницата на литературата - професионална, научно-популярна и художествена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега