Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбелязваме Международния ден на електронната книга

Отбелязваме Международния ден на електронната книга

Всеки може да се включи в онлайн отбелязването на този ден, като сподели коя книга чете на електронен носител с хаштаг #eBookLove в социалните мрежи.

Днес отбелязваме Международния ден на електронната книга. “Празникът” бе учреден през 2014-а година и цели да популяризира литературата, през призмата на модерните технологии и възможности на книгоиздаването.

Според едно от последните изследвания, интересът към електронните книги расте бавно, но уверено. Приходите от търговия с е-книги се увеличава с 2.7% годишно.

Електронната ера, обаче, може както да изпрати книгите в историята, така и да ги върне на дневен ред. Именно това представляват е-книгите - модерен, технологичен, достъпен и привлекателен за младите начин да се докоснат до съкровищницата на литературата - професионална, научно-популярна и художествена.

Организатор е един от най-големите световни доставчици за е-книги, аудиокниги и видео материали за библиотеки. Тяхната цел, освен да популяризират електронната книга като начин на четене, но и самата литература. Партньори са им библиотеки, образователни организации и др.

Всеки може да се включи в онлайн отбелязването на този ден, като сподели коя книга чете на електронен носител и защо се възползва от този нов начин на четене чрез хаштаг #eBookLove в социалните мрежи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега