Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отварят и четирите платна от и за "Меден рудник" за празниците

Отварят и четирите платна от и за "Меден рудник" за празниците

От днес вероятно ще бъде отворен и бул. „Проф. Якимов”.

Засилените полицейски проверки в Бургаска област, както на скоростта, така и на други нарушения на Закона за движение по пътищата, са само част от мерките за осигуряване на безопасността по Великденските празници, заяви на нарочен брифинг комисар Неделчо Рачев – началник отдел „Охранителна полиция и КАТ” при ОДМВР – Бургас. 

Контролът за употребата на алкохол, наркотици и неправоспособност на водачите също ще е засилен, като движението на камиони над 12 т. по автомагистрала „Тракия“ ще бъде ограничено днес и в понеделник - на 29.04.т.г. с цел облекчаване на пътния трафик. Подобно ограничение в същите дни ще е в сила и пътните отсечки – Бургас – Резово и Малко Търново – Бургас – Варна – Дуранкулак.

Комисар Рачев призовава водачите да са толерантни на пътя, като спазват основните правила, предвидени в Закона за движението по пътищата. По този начин трафика ще е значително по-облекчен и хората по-бързо ще могат да се изнесат от града до дестинацията си.

Предвидено е в проверките по Великденските празници да се включат всички екипи с мобилни камери за да може до минимум да се сведат тежките пътни инциденти. Бургаски регион ще е наситен и с цивилни полицейски служители, които ще гарантират сигурността, както на посещаващите църковните храмове, така и на домовете на тези, които са избрали друга точка за отбелязване на големия християнски празник. В тази посока комисар Неделчо Рачев призова гражданите да обезопасят жилищата си или да подсигурят човек, който да наглежда имота, дори за няколко часа на ден.

„По полицейска линия за превенция на домовите кражби са предвидени редица гласни и негласни мерки с цел наблюдение, включително и в малките населени места и вилни зони“, заяви комисар Рачев.

За празнични дни, започващи в петък – 26.04.т.г. двете пътни платна на единствения път към и от ж.к. „Меден рудник“ – бул. „Захари Стоянов”, ще бъдат отворени, като целта е облекчаване на трафика към най-големия бургаски комплекс. От днес вероятно ще бъде отворен и бул. „Проф. Якимов”, по който все още се нанасят последните пътни маркировки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега