Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отвори врати благотворителният коледен базар "Детска звезда"

Отвори врати благотворителният коледен базар "Детска звезда"

Ярка „Детска звезда” отново затрептя в двете сгради на СОУ „Иван Вазов” Поморие и изпълни училищните коридори с весел смях и детска глъч. Това е името на превърналия се в традиция благотворителен базар, който бе открит днес с песни, танци и коледно настроение. Кметът на община Поморие Иван Алексиев и председателят на Общински съвет Адам Адамов бяха сред първите посетители на пъстрото изложение.

Ярка „Детска звезда”отново затрептя в двете сгради на СОУ „Иван Вазов” Поморие и изпълни училищнитекоридори с весел смях и детска глъч. Това е името на превърналия се в традицияблаготворителен базар, който бе открит днес с песни, танци и коледнонастроение. Кметът на общинаПоморие Иван Алексиев и председателят на Общински съвет Адам Адамов бяха средпървите посетители на пъстрото изложение.

Закупените от тях сувенири вечекрасят кметския кабинет и фоайето на Общината, а уникалните ръчноизработени  картички ще бъдат разпратенидо организации, клубове и институции от цялата страна с поздрави запредстоящите празници.

И тази година каузатаобедини стотици деца с желание да помогнат. Идеята да осигурят еднапо-усмихната Коледа и по-щастлива нова година за връстниците си в неравностойноположение е вдъхновила ученици от всички класове на СОУ „Иван Вазов”.Много любов и стараниеса вложени във всички играчки, картички и украшения с блестящи коледни мотиви.

Не могат да бъдат подминати и апетитните лакомства, приготвени от децата, технитеродители и учители.Благотворителниятколеден базар „Детска звезда” ще бъде отворен в дните от 16 до 18.12.2015 г. от 10.30 до 13.00 ч. в двете сгради научилището и очаква всички желаещи да се включат в добрата кауза.Заповядайте!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега