Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отвори врати многофункционална спортна площадка в Поморие

Отвори врати многофункционална спортна площадка в Поморие

Първата победа за общинския отбор по хандбал на изцяло реновираното многофункционално спортно игрище вече е факт. На официалното откриване на съоръжението на 20 октомври отборът на Поморие посрещна тима на „Левски – 1920”, гр. Стражица за първия домакински мач от есенния полусезон 2013 г. на републиканска хандбална група.

Първата победа за общинския отбор по хандбал на изцяло реновираното многофункционално спортно игрище вече е факт. На официалното откриване на съоръжението на 20 октомври  отборът на Поморие посрещна тима на „Левски – 1920”, гр. Стражица за първия домакински мач от есенния полусезон 2013 г. на републиканска хандбална група.

Старото хандбално игрище в центъра на града вече е напълно обновено и дава възможност за различни видове спорт- хандбал, тенис на маса, тенис на корт, баскетбол, футбол и волейбол. Модерното спортно съоръжение беше открито от председателя на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева, заместник-кмета Илия Джингов и представителя на фирмата изпълнител „Джерамис” ЕООД Чавдар Николов.

Публика на първия мач на новото игрище бяха общински съветници, служители в общинската администрация, жители и гости на града. „Вече имаме база за практикуване на различни видове спорт. Хандбалът има 40-годишна история в Поморие и за нас беше важно да осигурим на играчите ни, модерно и качествено съоръжение. Ще  продължим да търсим начини за реновиране на спортната база в общината.” – каза заместник-кметът Илия Джингов.

Треньорът на общинския отбор по хандбал Щерион Василев благодари на община Поморие – „За пръв път имаме едно прекрасно съоръжение, за което благодаря на общината в лицето на кмета Иван Алексиев и на Общинския съвет, които с желание откликнаха на предложението ни и реновираха игрището, което ни даде по-добри условия за тренировки и професионални срещи.”         

Реконструкцията на спортната площадка е залегнала в капиталовата програма на община Поморие за 2013 година и е част от стратегията за максимално оптимизиране капацитета на спортните терени. Проектът цели да обслужи нуждите на града от място за практикуване на различни видове спорт.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега