Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват най-модерния басейн у нас с квалификации за Европейското по водна топка за юноши

Откриват най-модерния басейн у нас с квалификации за Европейското по водна топка за юноши

Първият мач е между отборите на България и Холандия.

Този петък отваря врати най-модерният плувен комплекс в страната Парк "Арена ОЗК" - Бургас. Спортното съоръжение в ж.к. "Славейков" ще бъде официално открито на 11-и май, от 16:00 часа.

Събитието съвпада с началото на квалификациите за Европейското първенство по водна топка за юноши, родени през 1999 година. Срещите започват в същия ден от 18:30 часа и ще се проведат на плувния басейн в комплекса. Първият мач е между отборите на България и Холандия.

Модерният спортен комплекс разполага с басейн с олимпийски размери. С дълбочината си от 2 до 3 метра и дължина от 50 метра, той отговаря на изискванията на Международната федерация по плувни спортове и на Европейската плувна лига. В него може да се провеждат състезания от най-висок ранг по плуване, водна топка и синхронно плуване.

Басейнът разполага с подвижна платформа, която позволява разделяна на пространството в зависимост от необходимата дължина за провеждане на различни водни спортове. Водното пространство може да бъде разделено на 10 коридора с дължина от 50 метра за 14 човека. С помощта на платформата то може да се преобразува на 20 коридора от по 25 метра с капацитет за 7 души в коридор.

Залата разполага с много добри условия за зрителите на спортните надпревари. Тя е оборудвана с 1200 седалки. Допълнителни места са обособени за хората с увреждания. На тяхно разположение са и два асансьора за по-лесно придвижване към местата за наблюдение.

В останалата си част комплексът разполага с тенис кортове, спортно игрище с три терена, фитнес зала. На разположение на посетителите има парна баня и сауна, както и зона за отдих с възможност за занимания на открито - йога, аеробика, каланетика и футбол, танци и други.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега