Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват сезона в Слънчев бряг с тричасов концерт

Откриват сезона в Слънчев бряг с тричасов концерт

С пълни хотели курортен комплекс„Слънчев бряг” ще посрещне официалното откриване на новия туристически сезон „Лято 2012”. Стартът ще бъде даден днес от 20.00 часа с голям тричасов концерт.

С пълни хотели курортен комплекс„Слънчев бряг” ще посрещне официалното откриване на новия туристически сезон „Лято 2012”. Стартът ще бъде даден днес от 20.00 часа с голям тричасов концерт. В програмата му ще участват група „ТЕ”, група „5-те сезона”, Тони Димитрова и др. Това съобщи Елена Иванова, председател на УС „Съюз на собствениците”-Слънчев, който заедно със „Слънчев бряг” АД са организатори на събитието. То ще се проведе на крайбрежната алея между хотел „Витоша” и казино „Платинум”.

Елена Иванова каза, че всички хотели работят и приемат туристи. По последни данни, базите повишават нивото си на заетост. Това се дължи на добрите промоционни и моркитингови програми на хотелиерите, обясни Иванова.

Тя заяви, че в курорта най-много са туристите от Русия, Германия, Скандинавските страни. Румънците също стоят добре на пазара, но при тях минуса е, че са неорганизиран и епизодичен сегмент с разпокъсан престой. По отношение на традиционно големите пазари – Германия и Великобритания, след ITB Берлин тази година, се очертава ръст от около 5-7 % на немски туристи и между 7 и 8% ръст на английските.

Проучване на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма показва, че у нас идват хора от т.н. средна класа, което означава, че стоим много добре в съотношението качество/цена. Много е важно обаче, да се работи в посока страната ни да се наложи като целогодишна туристическа дестинация, допълни Иванова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега