Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха мартенски базар с благотворителна кауза в СУ "Иван Вазов" Поморие

Откриха мартенски базар с благотворителна кауза в СУ "Иван Вазов" Поморие

Всеки, който има възможност, може да си закупи нещичко и да даде своя принос за каузата, а именно - лечението на тежко болна жена – майка на три деца от СУ „Иван Вазов”.

"Първомартенският благотворителен базар" в СУ "Иван Вазов"гр. Поморие днес официално отвори врати. Щандовете са разположени  привхода на училището за начален етап на обучение и ще бъдат там до 01.03.2017 г./сряда/, всеки делничен ден от 9.30 до 13.00 часа.

Ръчно изработени мартеници, пролетни картички и сувенири самалка част от предлаганите артикули. Всеки, който има възможност, може да сизакупи нещичко и да даде своя принос за каузата, а именно - лечението на тежкоболна жена – майка на три деца от СУ „Иван Вазов”. Идеята е със събранитесредства е да се помогне на майката в борбата с коварното заболяване, но и дасе окаже цялостна подкрепа на семейството.

Хуманната инициатива стартира поидея на група майки и техните деца. С желание и труд, те не само организирахабазара, но привлякоха още много съмишленици на каузата. Кметът Иван Алексиевсъщо бе един от тях. Той присъства на откриването и съдейства на организаторитепрез новата седмица да подредят щанд и в центъра на града.

Заместник-директорът Ася Пееваблагодари на всички добротворци и изрази надежда, че както мартениците носятздраве на всеки, който ги закичи, така и събраните от базара средства ще донесатмного щастие на нуждаещото се семейство.  

Добрият пример бешепоследван и в ОУ „Христо Ботев” гр. Поморие, чийто възпитаници също отворихаблаготворителен базар в училище по-късно днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега