Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха останките от разбилия се египетски самолет

Откриха останките от разбилия се египетски самолет

Египетското правителство потвърди, че останките от разбилия се самолет на авиокомпанията "EgyptAir" са открити. Към момента не е известно какво пространство обхваща мястото на инцидента. Предстои претърсване на мястото за черните кутии.

Египетското правителство потвърди, че останките от разбилия се самолет на авиокомпанията "EgyptAir" са открити. Към момента не е известно какво пространство обхваща мястото на инцидента. Предстои претърсване на мястото за черните кутии, предава CNN.

Припомняме Ви, полет MS804 на авиокомпания EgyptAir от Париж до Кайро изчезна от радарите в ранните часове на 19-и май, около час преди очакваното време на кацане. На борда е имало 56 пътници и 10 души екипаж. Данни за оцелели няма. Предполага се, че самолетът се е разбил в Средиземно море.

Противоречивите версии за причината за катастрофата и събитията от 19-и май очакваха потвърждение от черните кутии, които до момента не са открити. Преди около 2 седмици френски кораб е открил сигнали от устройствата, твърдят отговорните органи в Египет. В последствие бе потвърдено, че се касае за останките именно на египетския Airbus A320.

Когато бъдат извадени от водата, кутиите ще бъдат отнесени в Египет, където ще подлежат на проверки. Касае се за 25 часа данни, записани в паметта на устройствата. В това число влизат височината и скоростта на движение, техническо състояние и евентуални съобщения за повреда или заплаха. Едната от кутиите записва и звук от пилотската кабина.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега