Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отпускат 100 млн. лева за заплати на служителите в МВР, но срещу резултати

Отпускат 100 млн. лева за заплати на служителите в МВР, но срещу резултати

Има възможност за увеличаване на полицейските заплати с 10% от 2019 година.

Правителството ще отдели 100 млн. леваза заплати за служителите в МВР, но срещу резултати. Това подчертаминистър-председателят Бойко Борисов днес по време на срещата си спредставители на седемте синдикални организации към МВР, на която присъствапрофесионалното и политическото ръководство на ведомството.

Премиерът уточни,че сумата е за периода от 1 януари до 31 декември 2018 г. и допълни, че придобра събираемост през настоящата година, има възможност за увеличаване наполицейските заплати с 10% от 2019 година.

"Изборите като дойдатполитическите партии правят програми и излизат с обещания и приоритети. Нашитеприоритети са били образованието, инфраструктурата, здравеопазването, никой отнас не е обещал да вдига полицейски заплати, в същото време света става лош иоще по-лош ще става", заяви Борисов и допълни, че обществото очаква резултати иповишаване на доверието в МВР.

"В края на краищата тези момчетаса ни важни за държавата, те самите трябва да са мотивирани, да разбират това,което прави един полицай, се гледа под лупа от обществото", каза ощеминистър-председателят.

Той поясни и че няма нищо противпротеста на служителите от МВР, като апелира средствата, които сегадопълнително ще се предоставят за заплати на служителите, да не се разглеждаткато стимул за прекратяването му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега